Bøger / faglitteratur / vejledninger

Smart : to bloggeres bekendelser og jagten på de magiske jeans


Beskrivelse


De to bloggere giver gennem samtaler, historier og guides svar på hvordan man sammensætter sin garderobe og klæder sig smart.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2015

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 24. sep. 2015

To bloggeres bud på, hvordan man sammensætter sin garderobe og klæder sig smart. Henvender sig til 15-30-årige piger.

De to bloggere, Frederikke på 27 år og Sidsel på 28 år, har hver haft en modeblog siden 2009 og de er efterfølgende blevet veninder og diskuterer alle tøjindkøb og outfits med hinanden. Begge har en velassorteret garderobe og de fortæller i bogen om, hvordan man klæder sig smart - dette indbefatter bl.a. et magisk par jeans, den perfekte hvide T-shirt, kashmirtrøjer og sneakers. Frederikke og Sidsel giver tips til, hvordan man holder orden i garderoben, behandler sit tøj og shopper online. Undervejs i teksten er der små tests, så man kan finde ud af, hvad man skal beholde og hvad man skal købe af nyt til sin garderobe.

Bogen er et let tilgængeligt og sjovt værktøj til at klæde dig som nutidens unge. Den berører alle aspekter af påklædning uden dog at gå i dybden med de enkelte emner. Forfatterne benytter sig meget af smssprog og engelske udtryk.

Disse bøger har også fokus på at sammensætte den rette garderobe, dog mere ud fra kropsbygning og personlighed hvor SMART er mere generel. Fra OK til lækkerHvad klæder mig?Dig og dit klædeskab, 2010, Hvad klæder mig?, 2009, Dig og dit klædeskab, 2008Disse bøger har også fokus på at sammensætte den rette garderobe, dog mere ud fra kropsbygning og personlighed hvor SMART er mere generel. Fra OK til lækker, 2010, , 2009, Dig og dit klædeskab, 2008Disse bøger har også fokus på at sammensætte den rette garderobe, dog mere ud fra kropsbygning og personlighed hvor SMART er mere generel. Fra OK til lækker, 2010, Hvad klæder mig?, 2009, , 2008.