Bøger / faglitteratur / øvelser

Smertefri : farvel til stress, træthed og ondt i kroppen


Beskrivelse


12 ugers program til nænsom genopbygning af kroppen med baggrund i viden om kroppens reaktioner under belastninger som fx længerevarende smerte og stress. Praksisrettet indhold med tests, program, øvelses- og vanekatalog og slutteligt en "værktøjskasse" til afhjælpning af her og nu ubehag i kroppen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 6. sep. 2018

Overskueligt 12 ugers program til nænsom genopbygning af kroppen med baggrund i viden om kroppens reaktioner under belastninger som fx længerevarende smerte og stress. Til kvinder i alle aldre, der er skadede, har ondt, er stressede eller bare gerne vil have mere energi.

Bogen sammenligner kroppens ressourcer med pengene på en bankkonto og hjernens opgave er at sørge for, at den aldrig går i nul. Målet er at få kroppen ud af stress og overtræk og ind i genopbygning og overskud.Vi får bl.a. forfatterens egen stresshistorie, lidt teori og nogle cases. Størstedelen af bogen er dog praksisrettet med tests, decideret program, øvelses og vanekatalog og slutteligt en "værktøjskasse" til afhjælpning af her og nu ubehag i kroppen. Bogens øvelser er illustrerede med farvefotos. Anna Bogdanova er personlig træner, coach, underviser og forfatter til Skyhøj forbrændingVeldrejet og VeldrejetBogen sammenligner kroppens ressourcer med pengene på en bankkonto og hjernens opgave er at sørge for, at den aldrig går i nul. Målet er at få kroppen ud af stress og overtræk og ind i genopbygning og overskud.Vi får bl.a. forfatterens egen stresshistorie, lidt teori og nogle cases. Størstedelen af bogen er dog praksisrettet med tests, decideret program, øvelses og vanekatalog og slutteligt en "værktøjskasse" til afhjælpning af her og nu ubehag i kroppen. Bogens øvelser er illustrerede med farvefotos. Anna Bogdanova er personlig træner, coach, underviser og forfatter til Skyhøj forbrænding og .

En meget brugbar og udogmatisk udgivelse med praktisk hjælp ved stress og/eller smertetilstande på både den korte og den lange bane.

Motion som stress og smertelindring er en velkendt delmetode som fx i HjernestærkTæm din stress og Tæm din stressMotion som stress og smertelindring er en velkendt delmetode som fx i Hjernestærk og .