Bøger / skønlitteratur / roman

Smerten selv : spændingsroman


Beskrivelse


Krimi. Den nyansatte psykolog i Rigspolitiet, Mickey Liebermann, bliver sat på efterforskningen af et meget makabert drab. Offeret viser sig at have været styret af sin trang til sex og dominans og det fører dem på sporet af en sadistisk morder.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2013

af

af

Stine Grabas

d. 9. sep. 2013

Man skal kunne tåle en hel del barske sexscener for at kunne læse romanen til ende, men kan man det, er man godt underholdt i denne psykologiske krimi. Erotiske bøger er meget oppe i tiden og elsker man krimier, er denne lige sagen.

En anerkendt fotograf findes bestialsk dræbt, og den nyansatte psykolog i Rigspolitiet Mickey Liebermann bliver sat på sagen. Fotografen er færdedes i mange kredse, og Liebermann prøver at udrede hans psykologiske profil blandt alle hans kvindelige bekendtskaber. I et andet spor følger vi den unge Eva, gennem 1980'erne til samtiden, og hendes desperate forsøg på at dulme sin trang til at dræbe gennem uhæmmet sex. Sex, der er præget af dominans og overgivelse. Liebermann bliver gennem sin egen identitetskrise filtret godt ind i sagen. Krimien er godt skrevet, spændingen er intakt hele vejen igennem, men man skal være forberedt på en hel del udpenslede sexscener. Caruana er født i USA, men opvokset i Danmark. Krimidebutanten er uddannet journalist og har tidligere i år udgivet novellen "Privat visning" i antologien 360º.

Dele af bogen minder om Erikssons Kragepigen, Cornwells Varulv eller Jeg er ikke her af Dorph. Smerten selv indeholder mange barske sexscener, og til den del har jeg ikke kunne finde noget sammenligneligt.

Velskrevet krimi af dansk debutant. Barsk i sine mordbeskrivelser såvel som de utallige dominansprægede besøg i sexklubber og er derfor ikke for sarte sjæle.


litteratursiden.dk

d. 31. mar. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 31. mar. 2014

Denne danske debutroman forener ganske smart det frække med en barsk og skræmmende krimi tilsat en god portion psykologi. En kendt fotograf og levemand, Peter Horsfelt, findes død, forblødt efter t...


Jyllands-posten

d. 28. jan. 2014

af

af

Nanna Frank Rasmussen

d. 28. jan. 2014


Berlingske tidende

d. 28. sep. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 28. sep. 2013