Bøger / faglitteratur / øvelser

Smil dig glad : sådan får du en mere positiv og succesfuld hverdag ved at blive bevidst om dit kropssprog


Beskrivelse


Om hvordan man kan skabe gode relationer, opnå succes og øge sin livsglæde ved hjælp af sit kropssprog.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 7. apr. 2017

Øg din selvtillid på 2 minutter, lær om kroppens signaler, få mere glæde og bedre resultater. Enkle redskaber, som alle kan bruge til at skabe positive forandringer i privat- og arbejdslivet.

Forfatteren er med en bred uddannelse i bagagen blevet ekspert i kropssprog og har coachet bl.a. sports- og erhvervsfolk. Hans bog anviser enkle metoder til at blive mere glad og opnå bedre kommunikation, således at man kan sælge sit budskab bedre og få mere igennem på jobbet. Ved at forstå andre menneskers signaler og være bevidst om sine egne, åbner der sig nye døre, uanset om det er i selskabslivet, ved jobsøgning eller forhandling. Et eksempel på et særdeles lavpraktisk kneb: smil - eller sæt en blyant på tværs i munden og stimuler smilemusklerne, så øges lykkehormonet helt automatisk. Bogen er sat med store typer og og holdt i sort-hvid samt orange. Tekstudpluk og opsummeringer er fremhævet typografisk. Fyldig litteraturliste.

En meget tiltalende bog at få i hånden. Metoden er nem og overskuelig, og bogen er velegnet til travle mennesker, der søger hurtige løsningsmodeller.

Få de højeste karakterer og det bedste jobBrænd igennemSælg fra sjælen, Brænd igennem og Sælg fra sjælen er eksempler på nyere bøger med lignende, men ikke helt tilsvarende indhold. Jesper Bergstrøms bog udmærker sig på let tilgængelighed og bredere målgruppe samt det flotte layoutFå de højeste karakterer og det bedste job, og Sælg fra sjælen er eksempler på nyere bøger med lignende, men ikke helt tilsvarende indhold. Jesper Bergstrøms bog udmærker sig på let tilgængelighed og bredere målgruppe samt det flotte layoutFå de højeste karakterer og det bedste job, Brænd igennem og er eksempler på nyere bøger med lignende, men ikke helt tilsvarende indhold. Jesper Bergstrøms bog udmærker sig på let tilgængelighed og bredere målgruppe samt det flotte layout.


Weekendavisen

d. 11. maj 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj 2017