Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Smil og dø med et skrig!


Beskrivelse


Julies nye kamera tager de mest uhyggelige billeder, og folk kommer til skade som på billederne. Men kan Julie overvinde forbandelsen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2009

af

af

Martin W Hansen

d. 30. okt. 2009

Gyserhistorie i forfatterens klassiske formel til selvlæsning fra ca. 10 år.

Endnu en bog i serien Gåsehud horrorland. Julie er glad for at tage billeder, og hun finder en dag et gammelt kamera på et loppemarked. Men personerne på hendes billeder ser mærkelige ud, og kommer snart ud for forfærdelige uheld. Hun begynder at tro, at kameraet er besat og så tager hendes utålelige lillebror et billede af hende! Bogen ender traditionen tro, med et par kapitler fra den fortsatte historie om Horrorland og de "særligt indbudte gæster". Samt en smagsprøve på en Gåsehud-klassiker. Det er som vanlig et letlæst, let forståeligt gys, fortalt med et humoristisk glimt i øjet.

Forfatteren R.L. Stine er næsten en institution i sig selv, men kan ofte sammenlignes med Dennis Jürgensens lette gysere, som læsere af Stine også ofte går videre til, når de er trætte af at få gåsehud, og ønsker et rigtigt gys.

Det er som man forventer, et skabelonbaseret, letlæst gys. Det skal nok vække begejstring hos fans af forfatteren.Informationer og udgaver