Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Smørhår og duksedrenge


Beskrivelse


Det er snart jul, men Anton er ikke glad. For der starter en ny dreng i hans klasse, og pludselig virker det, som om Molly ikke har tid til at være sammen med ham mere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 1. dec. 2015

Det er snart jul, men Anton er ikke glad. For der starter en ny dreng i hans klasse, og pludselig virker det som om Molly ikke har tid til at lege med ham mere. 4. bog i serien om Anton. Kan læses uafhængigt af de andre, for børn i alderen 6-9 år.

Anton kan slet ikke lide at landets klogeste dreng, som også er kendt fra tv, skal starte i hans klasse, og han går på biblioteket for at prøve at blive lidt klogere selv. Men i virkeligheden er det han mest har brug for måske en tyk dame med en meget stor sneplov? Det er endnu en gang Pernille Lykkegård som har illustreret til Antons løjer.

Det er endnu et meget fint bind i den prisvindende serie, som vil begejstre dem der har fulgt serien indtil nu.

Serien om Anton og Molly kan anbefales til dem der kan lide Pastis' Timmy Taber - ingen er fejlfriVillads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier. Til dem der får serien læst højt kan også Anne Sofie Hammers Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier anbefalesSerien om Anton og Molly kan anbefales til dem der kan lide Pastis' Timmy Taber - ingen er fejlfri. Til dem der får serien læst højt kan også Anne Sofie Hammers anbefales.