Bøger / skønlitteratur / roman

Sneet inde


Beskrivelse


Et planlagt indbrud mod en medicinalfabrik i Skotland, der skal skaffe dødelige antistoffer til terrorister, besværliggøres af en voldsom snestorm, der hæmmer både forbrydere og forfølgere.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2005

af

af

Per Månson

d. 4. feb. 2005

Toni Gallo er sikkerhedschef på en skotsk medicinalfabrik, der udvikler livsfarlige antistoffer. Hun får et problem, da det afsløres, at en af forskerne har smuglet to portioner ud. Heldigvis bor han isoleret og kun ham selv og en kanin bliver ofre. Hvad endnu værre er at fabrikantens søn, der sidder i håbløs spillegæld, har planlagt et større indbrud juleaften, hvor han sammen med en tvivlsom trio vil stjæle en større portion - måske til brug for terrorister. Kuppet lykkes, men samtidig rammes Skotland af en kæmpe snestorm, så både forbrydere og forfølgere hæmmes betydeligt i bevægelsesfriheden. Follett er efter min mening en af de thriller-forfattere, der bedst har forstået at omstille sig til verden efter den kolde krig, og hans bøger bliver bedre og bedre. Sneet inde er på en gang en meget spændende og velskrevet thriller og samtidig et flot psykologisk portræt af en familie - fabrikantens - under voldsomt pres, der jager skeletter ud af skabene.


litteratursiden.dk

d. 12. juli 2005

af

d. 12. juli 2005

Når den skotske snestorm raser i juledagene, kan man få uventede gæster på besøg - men har de rent mel i posen? Ken Follett har igen skrevet en spændende roman, denne gang om dødelige vira på en medic...


Information

d. 24. feb. 2005

af

af

Peter Dürrfeld

d. 24. feb. 2005


Berlingske tidende

d. 23. apr. 2005

af

af

Keld Nissen

d. 23. apr. 2005