Bøger / skønlitteratur / roman

Snehvide skal dø : kriminalroman


Beskrivelse


Politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein bliver indblandet i opklaringen af to 17 årige pigers mystiske forsvinden 11 år tidligere fra landsbyen Altenhain. Opklaringen bliver vanskelig da de hurtigt opdager, at landsbyen emmer af hemmeligheder, løgne og bedrag.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 7. juni 2016

Fængslende og spændende krimi med et hårrejsende og kringlet plot. For alle krimilæsere og især for dem, som elsker snoede krimigåder.

Politimakkerparret Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein bliver under efterforskningen af et mistænkeligt trafikuheld viklet ind i opklaringen af to 17-årige pigers mystiske forsvinden fra den lille landsby Altenhain 11 år tidligere. Det går langsomt op for Kirchhoff og Bodenstein at intet er som det skal være i landsbyen og ingen fortæller tilsyneladende sandheden om, hvad der skete for 11 år siden. Pludselig forsvinder endnu en ung pige.

Velskrevet og hårrejsende krimi som er umulig at lægge fra sig. Fra første side bliver man grebet af det kringlede og uigennemskuelige plot og de troværdige karakterer. Landsbyens ondskab siver op fra siderne og man indhylles i hemmeligheder og løgne. Underholdningen er på sit højeste fra start til slut.

Tyske krimier er et kærkomment supplement til den dominerende nordiske krimi. Bogen er den første i serien om politimakkerparret Kirchhoff og Bodenstein som er oversat til dansk. Et andet bud på en tysk krimi er Oliver Bottinis Mord i zenTerapien fra 2010 og Sebastian Fitzeks romaner, hvis debut hedder Terapien og er en psykologisk thriller fra 2007Tyske krimier er et kærkomment supplement til den dominerende nordiske krimi. Bogen er den første i serien om politimakkerparret Kirchhoff og Bodenstein som er oversat til dansk. Et andet bud på en tysk krimi er Oliver Bottinis Mord i zen fra 2010 og Sebastian Fitzeks romaner, hvis debut hedder og er en psykologisk thriller fra 2007.


litteratursiden.dk

d. 27. juni 2016

af

af

Helle Post

d. 27. juni 2016

Løgn, fortielser og afgrundsdyb kærlighed i en medrivende historie, der har alt, hvad en krimi bør have. Løgne og fortielser kan få ting til at gå grueligt galt. Præcis hvor galt det kan gå, er denne ...


Jyllands-posten

d. 22. juni 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 22. juni 2016