Bøger / skønlitteratur / fantasy

Snigmorderens kald


Beskrivelse


Fantasy. Fitz har med nød og næppe overlevet og er nu fuldblods snigmorder. Alle tror, at han er død. Og da han ikke tør kontakte sine venner, må han ensomt arbejde mod sit endelige mål: at finde og dræbe prins Regal.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2018

af

af

Sanne Caft

d. 30. maj 2018

Tredje og afsluttende bind i den episke fantasyserie "Farseer-trilogien", der udspiller sig i en middelalderlig verden fyldt med drager og magi. Til læsere af genren, både unge og voksne.

I tredje bind fortsætter den unge, forældreløse Fitz arbejdet som kongelig snigmorder. Nu fast besluttet på at finde og dræbe den mand, der har været skyld i al hans modgang. Men selv med magiske evner, stålsat vilje og evnen til at overleve under radaren, er det ikke nemt at komme tæt på prins Regal. Forsiden er et våbenskjold med en drage og med forfatternavn og titel tydeligt markeret. Bagsideteksten gengiver handlingen i store træk og med tydelig markering af, at dette er tredje og afsluttende bind i serien.

Robin Hobbs bøger er solgt massivt på verdensplan, hvilket man godt kan forstå. Her er tale om effektiv og underholdende high fantasy med en kompleks verden med et myldrende persongalleri, maleriske miljøer og drager i massevis. På engelsk har Hobb yderligere udfoldet sin verden med indtil flere serier, der knytter an til denne.

De to første bind, Snigmorderens lærlingKongelig snigmorder og Kongelig snigmorder, udkom på dansk i 2017. Hobb skriver i stilen fra David Eddings og R.R. Martin med swung og lange narrative forløb over mange bind, hvor personerne udvikler sig undervejsDe to første bind, Snigmorderens lærling og , udkom på dansk i 2017. Hobb skriver i stilen fra David Eddings og R.R. Martin med swung og lange narrative forløb over mange bind, hvor personerne udvikler sig undervejs.


litteratursiden.dk

d. 26. juli 2018

af

af

Lene Jensen

d. 26. juli 2018

Uden tvivl årets allerbedste læseoplevelse – eller måske årtiets. Sublim fantasy når det er allerbedst. Næsten 900 siders rent guf. Jeg kan simpelthen ikke få armene ned. En forrygende afslutning på ...