Bøger / faglitteratur

Snorker jeg?! : jagten på snorkefri nætter


Beskrivelse


Forfatteren undersøger, hvordan han kan redde sit parforhold fra at blive snorket i stykker. Til oplysning og inspiration for alle snorkere og deres søvnløse partnere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2022

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 9. dec. 2022

Forfatteren undersøger, hvordan han kan redde sit parforhold fra at blive snorket i stykker. Til oplysning og inspiration for alle snorkere og deres søvnløse partnere.

Forfatteren har med besvær erkendt, at hans snorken er et problem - ikke mindst for hans samlever. Han har opsøgt faktuel viden og metoder til afhjælpning af den støjende søvn, og bogen er tænkt som en hjælp til andre snorkere. Til sidst samler han sine erfaringer i følgende gode råd: Hør efter, når kæresten eller andre klager over snorkeriet. Vis forståelse og tag mere hensyn til partneren. Bliv undersøgt for mulig søvnapnø og find en løsning på problemet.

Det er en ærlig, personlig og underholdende skildring af et parforholds prøvelser i forbindelse med forfatterens kraftige snorken. Hans bekendelser og erkendelser vil fremkalde genkendende nik og smil hos mange. Teksten formidler også viden om snorken og søvnproblemer, men der er ikke register i bogen.

Der findes ikke meget litteratur specifikt om snorken. Du snorker - !Stop snorken, søvnapnø og søvnløshedSov nu! har mange år på bagen. I Stop snorken, søvnapnø og søvnløshed er løsningen en særlig åndedrætsteknik. Sov nu! beskriver søvnproblemer i bred forstandDer findes ikke meget litteratur specifikt om snorken. Du snorker - ! har mange år på bagen. I er løsningen en særlig åndedrætsteknik. Sov nu! beskriver søvnproblemer i bred forstandDer findes ikke meget litteratur specifikt om snorken. Du snorker - ! har mange år på bagen. I Stop snorken, søvnapnø og søvnløshed er løsningen en særlig åndedrætsteknik. beskriver søvnproblemer i bred forstand.