Bøger / faglitteratur

Snyd dig glad


Beskrivelse


Selvudviklingsbog med gode råd til, hvad man kan gøre for at blive glad ved at snyde sin indre livsdæmper og at se livet som et eventyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 5. okt. 2011

En selvudviklingsbog med hensigten om at vise læseren hvad man selv kan gøre for at blive glad.

Sebastian Overgaard er foredragsholder, tidligere tv-vært på TV2 og skriver meget mere på sit CV som et led på vejen til at blive glad og tilfreds med sit liv. Overgaard har selv været hæmmet af lavt selvværd og en indre livsdæmper, men valgte så at se udfordringer og eventyr, blandt andet ved at sige sit job op og følge sit hjerte. Han lever i dag ud fra tanken om at se eventyr alle vegne. Overgaard giver blandt andet gode eksempler på hvornår man kommer længst med ærlighed og sårbarhed, samt hvornår det er tid til at snyde sig til en selvsikker facade. Sproget er ligetil, og der er eksempler, de fleste kan sætte sig ind i.

En bog som Ilse Sands Elsk dig selv fra 2010 handler også om udvikle sig og komme af med lavt selvværd. Mens Lykkelig uden grund fra 2009 også handler om at finde lykke og vende tingene til noget positivt. Alle tre gode bøger, der har relevans på bibliotekerne.

En udmærket selvudviklingsbog om at snyde sin indre livsdæmper og at se livet som et eventyr. I den store række af selvudviklingsbøger vil denne begå sig ganske godt.