Bøger / faglitteratur til børn

Sociale medier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 9. dec. 2019

Ved du, hvor gammel man skal være for at oprette en profil på Snapchat? Er du klar over, at influencers tjener penge på at få dig til at købe udvalgte produkter, og ved du hvordan man begår sig på nettet? Bliv klogere - læs denne bog. For 8-11-årige.

"Sociale medier" er en bog i serien "Maxi" som er letlæste fagbøger til 2.-4.klasse. Bogen, som er lix 20, er opbygget som en klassisk fagbog med indholdsfortegnelse, kapitelinddeling, farvefotos, tekstbokse og læsevenlig typografi. Bagerst findes "Læs mere", "Stikord" samt en lille ordbog. Bogen fortæller kort om forskellige sociale platforme som Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat. Den kommer omkring digital mobning, influencers, #meetoo og forestillingen om det perfekte liv. Der gives gode råd til at begå sig på nettet.

En ganske fin og meget hurtigt læst fagbog om de populære platforme, og om vigtigheden af at kunne forholde sig kritisk, opføre sig ordentligt og dermed kunne begå sig på nettet.

Du kan læse om bl.a. kodeord, billeddeling, chat og mobning på de sociale medier i bogen Sikker onlineSikker på nettet. Sikker på nettet er også en aktuel og lettilgængelig guide for børn og unge om internetsikkerhed. Kan læses fra ca. 10 årDu kan læse om bl.a. kodeord, billeddeling, chat og mobning på de sociale medier i bogen Sikker online. er også en aktuel og lettilgængelig guide for børn og unge om internetsikkerhed. Kan læses fra ca. 10 år.


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 2 (2020)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 73, nr. 2 (2020)