Bøger / faglitteratur

Sociale netværkssider : som tekst og kontekst


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2013

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. feb. 2013

Denne antologi om børn og unges brug af online sociale netværk er yderst relevant læsning for lærere og pædagoger og oplagt undervisningsmateriale på både lærer- og pædagoguddannelsen. Bogen er meget tankevækkende og indeholder mange gode diagrammer og eksempler, som kan danne baggrund for mange pædagogiske samtaler og diskussioner.

De sociale netværk er kommet for at blive og har samtidig totalt ændret den måde børn og unge er sammen på samt kommunikerer på. Hvordan ser denne nye verden ud, hvordan agerer vi som voksne og som pædagogiske fagpersoner, og hvordan kan vi hjælpe de unge med at begå sig i denne verden? Det giver denne bog et godt indblik i ved både at præsentere den forskningsmæssige viden på området samt give bud på, hvordan sociale netværkssider kan inddrages i danskundervisningen i folkeskolen samt anvendes som vidensmedier i skolen.

De sociale netværkssider er en forholdsvis ny verden, som er under konstant udvikling og forandring. Hvilket betyder, at det meste litteratur om emnet næsten er forældet, før det er udgivet. Denne udgivelse er et godt bud på en ny og aktuel udgivelse om emnet, som stadig er aktuel nogle år ud i fremtiden.

Interessant læsning om børn og unges brug af sociale netværkssider. Bogen giver et godt indblik i en forholdsvis ny verden og kan både læses af ren og skær interesse og anvendes i undervisningen på lærer- og pædagoguddannelsen.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 3. jan. 2013

af

af

Mikkel Nordvig

d. 3. jan. 2013


Vera

Nr. 62 (2013)

af

Nr. 62 (2013)Informationer og udgaver