Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sødt, sådan! : 100 uimodståelige opskrifter på nemme kager og desserter


Beskrivelse


Opskrifter på kager og desserter, både de kendte klassikere og nyere og anderledes af slagsen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 16. aug. 2011

En lækker kogebog til alle (også den travle) der har lyst til at eksperimentere med søde sager - forfatteren bruger fx gerne delvist færdiglavede produkter i opskriften.

Cecilie Sofie Svensson arbejder som freelance mad- og kageskribent for bl.a. tidsskrifterne "Alt for Damerne" og "Vi forældre". Sødt, sådan! indeholder 100 opskrifter, der spænder fra desserter som chokoladekage og brownies med karamel, til eton mess, frangipane og chokoladesuppe. Hvert af bogens afsnit indledes med forfatterens tanker. De enkelte opskrifter fylder to sider, hvoraf den ene består af forfatterens tanker om desserten samt ingredienser og en grundig vejledning. Den anden side består af indbydende, men også lidt spøjse, fotos som fx det af en foliebakke hvor kun resterne er tilbage.

Der er mange andre bøger med lækre opskrifter, men alligevel har denne sin berettigelse. Den er uhøjtidelig og ligetil, med både enkle og specielle opskrifter.

En virkelig indbydende dessertbog, der med sin lette tilgang til opskrifterne henvender sig til mange - samtidig er der utraditionelle opskrifter, der ikke lige findes i andre kogebøger.