Bøger / faglitteratur / rejseguides

Søer, bjerge og en gammel mur


Beskrivelse


Om en to måneders rejse rundt i England i campingvogn. Fra Cambridgeshire i øst går turen bl.a. op gennem Derbyshire og Lancashire til Lake District, Yorkshire og Durham, før turen går ned gennem den vestlige del af Midtengland. Med beskrivelser af byerne, naturen, de historiske huse m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 19. nov. 2019

En varm og hyggelig rejseberetning, der tager læseren med på rundrejse i England. For alle, der elsker at rejse hjemme fra lænestolen.

Tag med på eventyr og oplev nye steder og verdener hjemme fra lænestolen. Det er hvad englænderne kalder "armchair travelling" - og det er det forfatteren kalder "Rejs med Mia". Forfatter Mia Folkmann tager os med på en to måneders rejse rundt i England. Turen foregår i campingvognen Trille sammen med Mias mand John og deres spanske adoptivhund Gussi. Turen går fra Cambridgeshire i øst, op gennem Derbyshire og Lancashire til Lake District, Yorkshire og Durham. Derefter går turen ned gennem den vestlige del af Midtengland. Mia beretter om alle de spændende steder de besøger, om de mennesker de møder og taler med, samt fortæller små lokale anekdoter. Bogen er illustreret med s/h fotos. Forfatteren har rejst i Storbritannien i over 30 år.

En bog, der på en eller anden måde emmer af hygge. Forfatteren skriver varmt og indlevende og giver læseren følelsen af at være med på turen, der foregår i et dejligt afslappet tempo. Man kan næsten fornemme stemningen, duftene og de mange lokale indtryk. En letlæst bog, som alle med udlængsel kan få glæde af.

På tur i Jane Austens England er en anden varm og hyggelig rejseberetning fra England med fokus på byer og områder i England, der på forskellig vis har spillet en rolle i Jane Austens (1775-1817) liv, romaner eller filmatiseringer.Informationer og udgaver