Bøger / faglitteratur til børn / ordbøger

Søren og Mette lærer engelsk ord for ord : ordbog (flere sprog)


Beskrivelse


Billedordbog med almindelige ting og dagligdagssituationer i detaljerede tegninger. Med engelske ord ved den enkelte ting. Med engelsk-dansk og dansk-engelsk ordliste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2015

af

af

Kirsten Thorning Thagaard

d. 20. maj 2015

Lær engelske ord sammen med Søren og Mette. I ordbogen kan man følge tvillingerne i deres liv derhjemme, i skolen, i zoo og på stadion. Man kan også finde ud af, hvad engelske ord betyder på dansk og omvendt. For 7-9-årige.

Ordbog på engelsk til den første undervisning i engelsk i indskolingen. Bogen er bygget op med 13 opslag. Her følger vi Søren og Mette i deres hverdag, fx "In th Living Room", "At the School" og "At the Stadium". Der er sat engelske ord ved de fleste ting. Bogen har ca. 400 af de mest almindelige engelske ord om ugedage og måneder, vejret og årstider, have, stue, værelse, badeværelse, kroppen, tøj, køkken, skolen mm. Tegningerne er i farver. I bogen findes desuden en oversigt med tal fra 1-20, årstider, ugedage og måneder. Sidst i bogen er der ordlister med engelsk-dansk og dansk-engelsk. Ordene er bøjet både i ental og flertal.

Det er en sjov og inspirerende ordbog, som lægger op til samtale og fabuleren om de gennemgående figurer, Søren og Mette, og deres hverdag. Tegningerne er store og meget overskuelige og fortæller i sig selv små historier. Den klassiske ordbogsdel sidst i bogen kan være det første møde med ordbogsopslag.

Der findes andre ordbøger til den første engelskundervisning i indskoling, fx Min første visuelle ordbog med engelske ord, som er noget mere omfattende.