Bøger / skønlitteratur / spænding

Søster min : spændingsroman


Beskrivelse


Antropologen Sofie Munk sættes til at opklare en sag om fusk med medicinske forsøg. Men hendes efterforskning afslører værre ting end blot fusk. Nogle vil nemlig gøre alt for at fjerne alle forhindringer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2019

af

af

Michael Olsen

d. 23. jan. 2019

Antropologen Sofie Munk sættes til at opklare en sag om fusk med medicinske forsøg. For læsere, der kan lide krimier med handlekraftige kvinder med en tør humor.

"Søster Min" er andet bind i serien om den unge antropolog, Sofie Munk. Hun er netop begyndt i jobbet hos det detektivbureau, hun i første bind blev ansat hos. Hendes første opgave bliver at afsløre, hvilken medarbejder hos medicinalfirmaet NomoDep Pharma, der ulovligt har forsøgt at påvirke lægemiddelstyrelsens vurdering af et nyt mirakelmiddel mod depression og manglende sexlyst hos kvinder. Sofies efterforskning afslører dog efterhånden, at der er sket langt alvorligere ting i forbindelse med de forsøg, der ligger bag medicinen. Første bind om Sofie Munk er Stjålne liv.

Krimien kan læses uafhængigt af første bind, og historien er både spændende og velskrevet. Det skal blive spændende at følge Sofie Munk i forhåbentligt kommende bind, da hun er en interessant hovedperson, der på en gang er både skrøbelig, stærk og snarrådig, og har en tør humor.

Susanne Staun bruger også kvindelige hovedpersoner, for eksempel i krimien DøderummetHvil i fredStjålne liv. Læsere, der ønsker handlekraftige kvindelige opdager kan også peges i retning af Sarenbrants serie om politikvinden Emma Sköld, der begynder med Hvil i fred Stjålne livSusanne Staun bruger også kvindelige hovedpersoner, for eksempel i krimien Døderummet. Læsere, der ønsker handlekraftige kvindelige opdager kan også peges i retning af Sarenbrants serie om politikvinden Emma Sköld, der begynder med Stjålne livSusanne Staun bruger også kvindelige hovedpersoner, for eksempel i krimien Døderummet. Læsere, der ønsker handlekraftige kvindelige opdager kan også peges i retning af Sarenbrants serie om politikvinden Emma Sköld, der begynder med Hvil i fred .


Politiken

d. 30. mar. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 30. mar. 2019


Information

d. 29. mar. 2019

af

af

Kristen Bjørnkjær

d. 29. mar. 2019