Bøger / skønlitteratur / roman

Søstre


Beskrivelse


Fire fantastiske søstre med flotte karrierer og mindre perfekt kærlighedsliv rykker tæt sammen i New York, da tragedien rammer familien, og modgangen viser sig at styrke dem på flere fronter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Lone Krøgh

2008

Danielle Steel behøver ingen nærmere præsentation; hun er et brand i sig selv. Dette er hendes 69. roman, og hendes mange kvindelige læsere vil elske den, for den er veloplagt og har alt, hvad en ægte Danielle Steel-roman skal have.

Fire smukke, charmerende og succesfulde søstre er hovedpersonerne i denne letløbende underholdningsroman. En er verdens førende fotomodel, en anden tv-producer med star quality i Hollywood, en tredje upcoming advokat i New York og den fjerde talenfuldt kunstner i Firenze. Mændende sværmer omkring dem, men ingen af søstrene er klar til at binde sig. På et splitsekund falder kvindernes sorgløse tilværelse sammen på grund af en bilulykke, hvor moderen omkommer og en af søstrene mister synet. Hvad gør søstrene så? De rykker sammen i et dejligt hus i New York, hvor de hver især kommer videre med deres liv, og alle finder de endda manden i deres liv. Også faderen, den elskelige enkemand, finder en ny kærlighed. Klicheerne står i kø gennem hele romanen. Person- og miljøskildringerne er endimensionale, handlingen forudsigelig og sproget fladt. Ikke desto mindre må man lade Steel, at hun endnu engang behændigt har sammensat en kulørt og underholdende roman, som fungerer fint på genrens præmisser.

Har man sagt Steel, vil man ofte også skulle sige Bickmore eller Higgins Clark.

En ægte Danielle Steel-roman og den 69. af slagsen. Aviserne vil næppe anmelde den, men Steels trofaste læserskare af kvinder i alle aldre vil finde den og råhygge sig under læsningen.