Bøger / faglitteratur / øvelser

Søvnkuren : til dig, der er træt af at sove dårligt


Beskrivelse


En række øvelser og råd til, hvordan man løser søvnproblemer. Forskellige typer af søvnforstyrrelser og årsagerne til dem identificeres.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 28. juni 2019

Træt af at sove dårligt? Vidste du, at god søvn kan forebygge stress? Dine søvnproblemer kan løses med specialisternes anbefalinger baseret på den seneste forskning. Bogen kan bruges af enhver, der trænger til en søvnkur. Desuden velegnet til behandlere og andre fagpersoner.

Forfatteren har specialiseret sig i ledelse og stress, og har særdeles gode erfaringer med søvn som redskab til at undgå stressrelaterede sygemeldinger. Bogen indeholder mange praktiske råd til vaner og rutiner omkring sengetid, indretning af soveværelset, håndtering af tankemylder, søvn og sex i parforhold og meget mere. Forskellige fagspecialister har bidraget med råd og viden om motion, kost, psyke, sex og naturligvis om søvn. Litteraturlisten fylder 6 sider.

Letlæst bog med masser af nyttig viden og tips til at forbedre sin søvn. Bogen fremstår frisk og indbyder til at man går i gang med at kigge sin egne søvnvaner efter i sømmene.

Bogen er en opdateret, opstrammet og gennemrevideret udgave af SøvnkurenSov godtForstå din søvnDerfor sover vi, der med sine 8 år på bagen virker lidt bedaget i sammenligning. Sov godt er også letlæst vejledning til selvhjælp, mens Forstå din søvn og Derfor sover vi fagligt går mere i dybdenBogen er en opdateret, opstrammet og gennemrevideret udgave af Søvnkuren, der med sine 8 år på bagen virker lidt bedaget i sammenligning. er også letlæst vejledning til selvhjælp, mens Forstå din søvn og Derfor sover vi fagligt går mere i dybdenBogen er en opdateret, opstrammet og gennemrevideret udgave af Søvnkuren, der med sine 8 år på bagen virker lidt bedaget i sammenligning. Sov godt er også letlæst vejledning til selvhjælp, mens og Derfor sover vi fagligt går mere i dybdenBogen er en opdateret, opstrammet og gennemrevideret udgave af Søvnkuren, der med sine 8 år på bagen virker lidt bedaget i sammenligning. Sov godt er også letlæst vejledning til selvhjælp, mens Forstå din søvn og fagligt går mere i dybden.