Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Solar. Bind 1 : Invasion


Beskrivelse


Science fiction. Året er 3617 og menneskeheden er forenet i en nation, der på togter i rummet leder efter intelligent liv. Uheldigvis træffer de på en som er langt overlegen i teknologisk henseende, og som er opsat på at udrydde menneskeheden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2002

af

af

Thorkild Brunsborg

d. 25. feb. 2002

Den unge forfatter debuterer her med en gedigen gang hardcore "techno science fiction": Året er 3617 og menneskeheden har i adskillige århundreder været forenet i én nation, der siden starten af det 21. århundrede systematisk har udvidet sit areal ved at kolonisere og befolke adskillige planeter i mere end otte forskellige stjernesystemer. Handlingen sættes i gang den dag, menneskeheden for første gang støder på en anden livsform ude i rummet. Desværre viser det sig straks, at det er en form, der på én gang er os langt teknologisk overlegen og helt opsat på at udrydde menneskeheden, dels ved hjælp af regulær stjernekrig, dels ved at påføre menneskene en virus, det er særdeles vanskeligt at bekæmpe. Naturligvis opstår der straks splid i den interstellare regering om hvordan situationen skal imødegås. Der er tydeligvis tale om første bind i en serie, og den slutter i en cliffhanger-situation med slemt beskadigede forsvarsskibe og en uenig regering. Der er meget computerspil og stjernekrig over denne debut, men også en vældig energi og fantasi, der vil tiltale science fiction fans fra ca. 14 års alderen og opefter.


litteratursiden.dk

d. 15. juli 2002

af

af

Antonie Kristensen

d. 15. juli 2002

Lån bogen på Året er 3617, og menneskene har i al fordragelighed erobret flere nye solsystemer. Desværre varer freden ikke ved. I nogle år har vi lykkelige rendt rundt og hakket på hinanden, fordi ...


Proxima

Nr. 75 (2002)

af

af

Carl-Eddy Skovgaard

Nr. 75 (2002)