Bøger / skønlitteratur / roman

Soldier Blue : krimi


Beskrivelse


På en stille villavej i Liseleje bliver et spædbarn skudt gennem et vindue. Konrad Simonsen og hans hold sættes på sagen, med henblik på at opklare om der er tale om et vådeskudsulykke eller en koldblodig henrettelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2019

af

af

Merete Trap

d. 4. okt. 2019

Hvorfor skal et spædbarn dø? I noget der mest ligner en professionel henrettelse? Her kommer 10. og afsluttende bind i Lotte og Søren Hammers krimiserie om efterforsker Konrad Simonsen. For den store skare af læsere, der holder af nordiske politikrimier.

En krimi i to spor. Et spædbarn bliver dræbt af riffelskud gennem et åbent vindue i Liseleje. Konrad Simonsen og hans hold sættes på sagen. Snart er spædbarnets forældre også dræbte. Hvem har grund til at dræbe en tilsyneladende pæn og uskyldig, dansk familie? På den lille ø Østerø, vokser pigen Kate op, alene med sin far efter moderens død. Kates far er lejemorder og Kate oplæres i faderens profession. Umiddelbart har disse to spor intet til fælles, så hvad fletter dem dog sammen? Forfatterparret Hammer har senest udgivet Mirakelbarnet.

En krimi med masser af spænding og et fremragende plot. Der er fokus på politiets opklaring af det fortvivlende spædbarnsdrab, som kan få selv den mest hårdkogte krimilæser til at gyse. Romanen har flere spor, der er masser af tråde at holde styr på, og underholdning for alle pengene. En flot afslutning på en populær serie.

Hammers serie om Konrad Simonsen kan fx sammenlignes med Jussi Adler-Olsens "Afdeling Q"-serie og Sara Blædels serie om Louise Rick.


Jyllands-posten

d. 3. nov. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 3. nov. 2019


Politiken

d. 24. okt. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 24. okt. 2019