Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Solen


Beskrivelse


Alle elsker solen. Den varmer og lyser. Den har flotte farver. Lær mere om solen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2017

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 4. maj 2017

Solen er langt væk fra jorden. Hvor lang tid mon det ville tage at flyve til solen i et fly, hvis man kunne? Læs denne fagbog om solen og find ud af det. Kan læses, hvis man er 7-8 år.

Bogen er i serien "Fakta mini" fra det nye forlag "Straarup & Co". Bogen er delt ind i 6 kapitler med hver sin overskrift. Hvert kapitel fylder et opslag. Der er tekst på 4-8 linjer på den ene side af hvert opslag og desuden en tekstboks. Alle opslag har farvefotos og/eller illustrationer. Der er indholdsfortegnelse på første opslag og stikord bagest i bogen. Der er også forslag til andre kilder, hvor man kan lære mere om solen. Bogen har hårdt omslag i gule og orange farver på forsiden, og et foto af badende børn på bagsiden. På forlagets hjemmeside er der elevaktiviteter til bogen.

Fin fagbog til den første læsning om solen. Hvert opslag er meget overskueligt sat op med tekst i korte afsnit og markerede tekstbokse. De store illustrationer hjælper med til at forstå teksten.

Man kan også læse Solen, Jorden og MånenDet handler om solsystemet, i serien "Første fakta". Den har samme sværhedsgrad som "Solen". Det handler om solsystemet i serien "Det handler om -" er lidt længere og sværere at læseMan kan også læse Solen, Jorden og Månen, i serien "Første fakta". Den har samme sværhedsgrad som "Solen". i serien "Det handler om -" er lidt længere og sværere at læse.