Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Solens følge


Beskrivelse


Endnu en gang kæmper Adrian og hans venner mod tiden, for Myten har allerede udvalgt sine næste ofre, og nogen vil dø ved næste fuldmåne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2013

af

af

Martin W Hansen

d. 24. okt. 2013

Bogen henvender sig primært til dem, der har læst det 1. bind i serien. Egner sig til de 12-15-årige krimi-elskere.

Dette er 2. bind i serien ud af 3 planlagte, og vi får udbygget meget af det som handlingen i det 1. bind startede op. Vore helte fra sidst opdager, at dæmonaben har udset sig et nyt hold til sin makabre leg med menneskeliv, og de beslutter sig for at udnytte deres nye evner til at stoppe den. Men denne gang hindres deres færd af nye fjender, og selvom de også møder nye våbenfæller virker kampen ulige. Især da de opdager, de er midt i en krig, der har varet i århundreder. Det er et virkeligt spændende bind, der følger flot op på det 1. bind, og bestemt lover godt for den kommende afslutning. Sproget er let at læse og vil egne sig til målgruppen. Forsiden er endnu en gang lavet af Bodil B. Heinemeier, der har lavet en flot omend lidt dyster forside, som nok skal tiltale målgruppen.

Historien om gruppen af unge der er opppe mod den store (og meget onde) organisation fra voksenverdenen, fortælles også godt i H.L. Dennis' serie om Secret breakers.

Endnu et virkeligt godt bind i serien, som skalerer spænding og handling fint og lægger godt op til det næste bind.


Weekendavisen

d. 13. dec. 2013

af

af

Emil Blichfledt

d. 13. dec. 2013