Bøger / skønlitteratur / roman

Solo : krimi


Beskrivelse


Axel Steen har forladt politiet og står nu for den personlige sikkerhed hos erhvervsmanden Zorn. Et mord i Urbanplanen og en kidnapning tvinger dog Steen til at bruge sine gamle færdigheder. Vicky Thomsen møder modstand fra PET under mordefterforskningen.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2018

af

af

Jens Rasmussen

d. 8. okt. 2018

6. del af Jesper Steins krimiserie om Axel Steen. Steen har forladt politiet og står nu for den personlige sikkerhed hos erhvervsmanden Zorn. Et mord i Urbanplanen og en brutal kidnapning tvinger dog Steen ud en ny efterforskning. Til en bred gruppe af krimilæsere.

Axel Steen er ikke længere undercoveragent for PET. I stedet har han fundet sammen med sin ex og deres fælles datter og fundet et velbetalt civilt job som sikkerhedsrådgiver for milliardæren Zorn. Mordet på Abdel, en tidligere informant i Urbanplanen, og en kidnapning i Zorns familie tvinger dog Steen til at tage sine gamle færdigheder op igen. Borgerkrigen i Syrien kaster lange skygger over handlingen, og Vicky Thomsen, som nu er chef for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi, føler sig obstrueret af PET i sin efterforskning af mordet på Abdel.

Jesper Stein har igen begået en enormt spændende krimi, hvor kriminalitet kan ramme lige så hårdt i samfundets top som blandt indvandrerbander i Urbanplanen. Bogen behandler aktuelle problemstillinger, både danske og internationale, hvilket gør historien ekstra interessant.

Axel Steens nye job minder om Natportier'enPlanen fra John Le Carrés roman. Søger man et mere personligt indblik i livet i Urbanplanen kan Planen af Morten Pape anbefalesAxel Steens nye job minder om Natportier'en fra John Le Carrés roman. Søger man et mere personligt indblik i livet i Urbanplanen kan af Morten Pape anbefales.


litteratursiden.dk

d. 25. okt. 2018

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 25. okt. 2018

Axel Steen er tilbage i en ny historie. Forrygende, hæsblæsende og umulig at lægge fra sig. Jesper Stein bliver bedre for hver bog. Der er gået to et halvt år siden, vi sidst mødte Axel Steen i Papa, ...


Berlingske tidende

d. 27. okt. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 27. okt. 2018


Jyllands-posten

d. 25. okt. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. okt. 2018


Politiken

d. 26. okt. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 26. okt. 2018


Weekendavisen

d. 2. nov. 2018

af

af

Christian Dorph

d. 2. nov. 2018