Bøger / skønlitteratur til børn / humor

Solstik


Beskrivelse


Som straf for at have lokket sin søsters ekskæreste med ind i et skab, bliver Kat sendt på sommerferie hos sin tante Frida på en lille ø i Sverige, langt væk fra sine venner. Men her møder hun drengen Leo.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2018

af

af

Lotte Klemens Thomhave

d. 13. apr. 2018

Teenageren Kat bliver sendt på sommerferie hos sin tante på en lille svensk ø, i den tredje bog i serien "Ladybirds". Chick lit for 12-14-årige piger.

Som straf for at have lokket sin søsters ekskæreste med ind i et skab, bliver Kat sendt på ferie hos sin tante Frida på en lille ø i Sverige, langt væk fra sine venner og familie. Kat har svært ved at undvære sine veninder Bea, Betty og Pearl i en hel måned. Og det bliver ikke bedre af, at der ingen mobilsignal er på øen. Men mødet med drengen Leo og andre af øens beboere får hende på andre tanker. Kat opdager også nye sider af sig selv og melder sig til et lokalt løb, hvor hun satser alt. Og måske er vennerne alligevel ikke så langt væk. Solstik er tredje bind i serien "Ladybirds", hvor pigerne på skift er hovedpersonen i historien.

Supersjove tøsebøger med et let og legende sprog, der får én til at grine højt undervejs. Serien tager teenageres problemer alvorligt på den sjove måde og udstiller mesterligt alle de pinlige scener. Bøgerne er letlæste og kan læses uafhængigt af hinanden.

Det samme mix af humor og alvor finder man i serien Drenge, lus & løse tænderDen sommer alt voksede vildt. "Sommerfugleserien" til piger har ligeledes fokus på venskab og den første forelskelse fx med Den sommer alt voksede vildtDet samme mix af humor og alvor finder man i serien Drenge, lus & løse tænder. "Sommerfugleserien" til piger har ligeledes fokus på venskab og den første forelskelse fx med .