Bøger / skønlitteratur / roman

Som fortjent


Beskrivelse


Krimi. Politimand Jonas Holly lider stadig efter det brutale mord på sin kone, men han tvinges i gang igen, da børn kidnappes på stribe i Exmoor.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 1. nov. 2016

Stærk krimi med et dystert plot om Exmoorheden og politimanden Jonas Holly. For alle krimifans.

Da sommeren er på sit højeste, falder en mørk skygge over Exmoor. Børn bliver kidnappet. Hver forsvinden markeres med et fåmælt notat - en grusom anklage. Der er ingen forklaringer, ingen krav om løsepenge - intet håb. Politimanden Jonas Holly står overfor en risikabel færd ind i kidnapperens forskruede sind, hvis han skal have nogen forhåbning om at fange ham. Men da Jonas stadig lider under efterveerne af en personlig tragedie, er han så virkelig klar til at påtage sig denne opgave? Der er nemlig folk i Exmoor, som mener, at Jonas Holly er den sidste person, man kan stole på.

Velskrevet krimi, der får læseren helt ud på kanten af stolen med sit dystre plot og en grusom skurk. Bogen er tredje del af "Exmoor-trilogien". Selvom den kan læses selvstændigt, anbefales det på det kraftigste, at man læser de første to bøger, før man kaster sig ud i denne, da den både spoiler de to foregående, og fordi man uden dem mangler en del forklarende baggrundsviden om blandt andet hovedpersonen Jonas Holly og hans situation.

Andre oplagte forfattere hvis man er til krimier hvor man kommer under huden på folk er fx Paul Cleave, Tess Gerritsen og CL Taylor.