Bøger / skønlitteratur / roman

Som natten kender stjernerne


Beskrivelse


Pianisten Malou Becks liv ændrer sig fuldstændigt, da hendes mor dør, og hun kommer på sporet af en familiehemmelighed af de store. For læsere af mixet mellem kærlighedsromaner og en spændende historie.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 24. aug. 2020

Pianisten Malous Becks liv ændrer sig fuldstændigt, da hendes mor dør, og hun kommer på sporet af en familiehemmelighed af de store. For læsere af mixet mellem kærlighedsromaner og en spændende historie.

Da Malou rydder op i boet efter sin mor, falder hun over en gammel plade. Pianisten er fransk og ligner Malou til forveksling. Malou er i tvivl om sin fremtid som pianist og sit ægteskab og fokuserer i stedet på at finde ud af, hvem den ukendte kvinde på pladen er. Det fører hende til Frankrig, hvor hun forelsker sig en reserveret amerikansk musiker og finder ud af, at hun er i familie med den smukke franske pianist. Der viser sig at være store hemmeligheder i familien, som har noget med 2. verdenskrig at gøre, og Malou må gøre op med sig selv, hvilken retning hendes liv skal tage fremover.

Underholdende kærlighedsroman, der i krydsklip mellem Malou og amerikaneren fører læseren gennem en vidtforgrenet historie. Sidehistorierne driver effektivt handlingen frem, og de mange forskellige tråde bliver redt ud til sidst. Elsebeth Egholm (f. 1960) skriver som altid spændende og medrivende, og det er en af den slags romaner, der næsten læser sig selv.

Læs fx Anna Ekbergs Kærlighed for voksneDen hemmelige kvindeSarahs nøgle og Den hemmelige kvinde og måske også Tatiana de Rosnays Sarahs nøgleLæs fx Anna Ekbergs Kærlighed for voksne og og måske også Tatiana de Rosnays Sarahs nøgleLæs fx Anna Ekbergs Kærlighed for voksne og Den hemmelige kvinde og måske også Tatiana de Rosnays .


litteratursiden.dk

d. 14. sep. 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 14. sep. 2020

Da koncertpianisten Malou vil finde sandheden bag en familiehemmelighed, udvikler det sig et overraskende kærlighedseventyr i Egholms nye serie, der er spændende som en krimi. Elsebeth Egholm lader t...


Politiken

d. 16. sep. 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 16. sep. 2020