Bøger / skønlitteratur / roman

Som sendt fra himlen


Beskrivelse


Cade forsøger at hele sit sårede hjerte. Max mangler en helt almindelig kæreste, hun kan præsentere for sine forældre og de indgår en aftale. Men jo mere de lader som om, jo mere ægte føles det.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 8. juli 2016

Romantisk og hjertevarm roman med masser af forviklinger og sårede hjerter, som alligevel viser sig at passe perfekt sammen. For unge og voksne kvinder med hang til kærlighedsromaner.

Max er en smuk ung kvinde med tatoveringer, knaldrødt hår og en hård facade. Hun drømmer om at kunne leve af at synge og er kæreste med en ustabil rocksanger. Da hendes forældre uanmeldt kommer til Philadelphia, vil hun gøre hvad som helst for at skjule sit vilde liv. Endda betale for at en helt almindelig fyr vil spille hendes fornuftige kæreste. Cade er lige flyttet til byen for at forfølge sin drøm om at slå igennem som skuespiller og for at komme sig over den hjertesorg, han oplevede i 1. del af "Losing it" serien Som stjernerne står. Da Cade og Max mødes tilfældigt på en cafe aftaler det umage par, at spille kærester. Men jo mere de lader som om, jo mere ægte begynder det at føles.

Skøn og hjertevarm New Adult roman med masser af romantik og erotiske scener mellem de 2 sympatiske hovedpersoner. Bogen kan sagtens læses uden at have læst 1. del af den populære serie, hvor Cade optræder som biperson.

Bogen vil helt sikkert begejstre både fans af 1. del i serien samt læsere af både den erotiske "Off-campus" serie og Simona Ahrnstedts kærlighedsromaner.