Bøger / faglitteratur / kogebøger

Sommer : mors mad


Beskrivelse


Om hvordan man samler, plukker og tilbereder forskellige råvarer. Inddelt alfabetisk efter afgrøde og indeholder fx akacie, bregner, hosta, lindeblomster, estragon, hyld og valnødder. Foruden råd om indsamling, så er der til de fleste afgrøder en opskrift.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2017

af

af

Stine Grabas

d. 3. maj 2017

Kan vejbred spises? Camilla Plum vejleder i, hvordan du kan indsamle og tilberede forskellige særlige og mere normale afgrøder. For alle haveelskere, der også holder af en god fortælling.

Camilla Plum deler ud af sin store viden om havens herligheder og i bogen her handler det om sommerens spiselige råvarer. Afgrøder, som du ikke umiddelbart tænker kan spises eller tilberedes. Plum fortæller, hvordan du samler, plukker og ikke mindst tilbereder forskellige råvarer. Bogen er delt op alfabetisk efter afgrøde og du finder fx akacie, bregner, hosta, lindeblomster og mere almindelige såsom estragon, hyld og valnødder. Foruden råd om indsamling, så er der til de fleste afgrøder en opskrift. Bagerst er der et register.

Plum er en mester i fortælling og skaber sin helt egen atmosfære. Ingen tvivl om, at der er styr på råvarerne og hun er dygtig til at dele ud af sin haveglæde. Bogen er fyldt med billeder, der gør den en fryd at læse i.

I stil og opbygning minder den om Plums egen Camillas havebogMad med naturens vilde planterSank. Andre bøger med specielle spiselige planter er Mad med naturens vilde planter eller Sank. Plums bog indeholder dog også almindelige afgrøderI stil og opbygning minder den om Plums egen Camillas havebog. Andre bøger med specielle spiselige planter er eller Sank. Plums bog indeholder dog også almindelige afgrøderI stil og opbygning minder den om Plums egen Camillas havebog. Andre bøger med specielle spiselige planter er Mad med naturens vilde planter eller . Plums bog indeholder dog også almindelige afgrøder.