Bøger / faglitteratur

Sommerblomster : fra frø til fryd


Beskrivelse


Få inspiration og gode idéer til sommerblomster i haven. Med masser af gartnertricks om bl.a. såning, prikling og knibning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 7. nov. 2019

Flot og indbydende havebog med sommerblomster fra frø til blomst til alle havedyrkerne, der gerne vil gøre mere ud af sommerblomsterne.

Bogens indhold er i tre dele: Fra havedrømme til virkelighed, Dyrk dine egne sommerblomster og Plantelister. Første del handler om drømmen om en blomsterrig have - planlægningen, hvad og hvordan. Del to er den praktiske del fra frø til blomst, forspiring, prikling, vækst osv. Og del tre er plantelister delt ind i forskellige temaer som: Skyggetålende sommerblomster, Sommerblomster med duft, Blomster til tørring osv. Bogen igennem er der tjeklister til de forskellige afsnit; fx tjek på frøsamling, tjek på prikling osv. Bagest i bogen er der et dobbeltsidet planteregister. Hele vejen igennem er der fotos af de mange blomster samt arbejdsgange. Bogens forfatter er redaktør for fagbladet "Gartner Tidende" og har igennem mere end 20 år givet gode råd om havelivet i danske magasiner. Hun har også havebloggen https://helthenihaven.dk.

En flot havebog med masser af farverige blomster, der giver enhver haveejer lyst til at få gang i sommerblomsterne. Specielt del tre er superanvendelig pga. inddelingen i temaer.

SommerblomsterBlomsterhaven findes som regel som kapitler i generelle havebøger. Mere specifikt om sommerblomster er fx og Blomsterhaven, der dog har en del år på bagenSommerblomster findes som regel som kapitler i generelle havebøger. Mere specifikt om sommerblomster er fx Sommerblomster og , der dog har en del år på bagen.Informationer og udgaver