Bøger / faglitteratur

Sommerfugle og blomster


Beskrivelse


Præsentation af de mest almindelige sommerfuglearter i den danske natur, med konkret inspiration til hvordan man selv kan tilplante og indrette haven mere sommerfuglevenligt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juni 2019

af

af

Lone Krøgh

d. 21. juni 2019

To informative små bøger for dem, der gerne vil tilplante og indrette deres have, så den bliver mere bi- eller sommerfuglevenlig. Og det er der flere og flere, der gerne vil.

I "Vilde bier & biplanter" kan man læse om vilde bier i Danmark (altså ikke honningbier) og deres levevilkår, og om hvilke almindelige haveplanter, som bierne er særligt glade for. "Sommerfugle og blomster" handler mest om gængse sommerfuglearter i Danmark, mens de sidste 15 sider kortfattet og generelt handler om planterne i den sommerfuglevenlige have.

To indbydende bøger i samme hvide, lommebogsformat og fine layout som de øvrige i serien om mad, have og natur fra forlaget Koustrup. I kort form får man fortættet information om bier og sommerfugle samt deres levevilkår og præferencer. De små bøger kan bruges af alle, og at de er danske og har fokus på danske forhold er et klart plus.

Læses fx sammen med de informative hæfter fra Naturhistorisk Museum Vilde bierDagsommerfugleSummen over engen og Dagsommerfugle eller sammen med Dave Goulsons personlige beskrivelse af sine oplevelse med insekter og natur, Summen over engenLæses fx sammen med de informative hæfter fra Naturhistorisk Museum Vilde bier og eller sammen med Dave Goulsons personlige beskrivelse af sine oplevelse med insekter og natur, Summen over engenLæses fx sammen med de informative hæfter fra Naturhistorisk Museum Vilde bier og Dagsommerfugle eller sammen med Dave Goulsons personlige beskrivelse af sine oplevelse med insekter og natur, .