Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sommerhuskogebogen : 200 opskrifter & 100% sommer


Beskrivelse


Kogebogen til dem, der skal i sommerhus, og har brug for enkle sommeropskrifter til det lille køkken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 8. juni 2011

Kogebogen til dem, der skal i sommerhus, og har brug for enkle sommeropskrifter til det lille køkken. Den kan også findes frem til vinter, hvor man kan sidde og sommerdrømme over den.

Dorthe Studsgarth er journalist, forfatter og master i retorik og formidling. Sommerhuskogebogen er hendes tredje bog. Bogen er fyldt med opskrifter til brug i sommerhuskøkkenet og lækre billeder af dansk sommer. Opskrifterne er helt standard uden nogen overraskelser, bortset fra dem, der er rettet mod det lille sommerhuskøkken uden ovn, fx "Sandkage bagt i gryde". Bagerst "Ekstra fif" til livet med/i et primitivt køkken.

Langt de fleste retter kan findes i andre kogebøger. Sif Orellanas Krudtugler og Kanelsnegle, 2004, har lidt af den samme stemning, og svenske Leila Lindholms A piece of cake, 2010, har samme type opsætning, og billedstil.

Sommerhuskogebogen adskiller sig klart ved de få, men centrale opskrifter til det lille, primitive køkken. Mange sommerhusejere vil købe den eller få den foræret. I biblioteket er den mest til sommerdrømmene, men dem skal der også også være plads til.