Bøger / skønlitteratur / roman

Sonja får en chance til


Beskrivelse


Med Sonjas aske fordelt i tre pudderdåser rejser hendes trofaste veninder verden rundt for at opfylde hendes sidste ønske.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 16. feb. 2018

Veninderne fra Sonjas sidste vilje er tilbage, denne gang på en verdensomspændende rejse for at opfylde Sonjas sidste ønske. For livsglade kvinder fra ca. 40 og op.

Bog nummer 3 om afdøde Sonja og hendes 3 veninder og mændene i deres liv - bog 2 er endnu ikke oversat til dansk. Denne gang rejser veninderne verden rundt for at sprede Sonjas aske og undervejs bliver de klogere på deres eget liv. Forfatteren Åsa Hellberg har haft så forskellige stillingsbetegnelser som stewardesse, pedel, salgs- og produktchef, men lever i dag af sit forfatterskab og hendes bøger er oversat til et utal af sprog.

Charmerende, varm og livsbekræftende historie om venskab og kærlighed, der rækker ud over døden. Sentimental - ja! Feel good - ja! Chicklitt - snarere Henlitt! Trivi i den øvre ende.

Urner og afdødes aske er i den grad en trend i skønlitteraturen i dag. Fra Finland har vi Udflugt med urneAsken i taskenRygtet om hendes dødErle perle og fra Holland Asken i tasken. Herhjemme brillerer Kasper Hoff med Rygtet om hendes død og Nanna Goul med novellen "Mandag - fredag" i Erle perleUrner og afdødes aske er i den grad en trend i skønlitteraturen i dag. Fra Finland har vi Udflugt med urne og fra Holland . Herhjemme brillerer Kasper Hoff med Rygtet om hendes død og Nanna Goul med novellen "Mandag - fredag" i Erle perleUrner og afdødes aske er i den grad en trend i skønlitteraturen i dag. Fra Finland har vi Udflugt med urne og fra Holland Asken i tasken. Herhjemme brillerer Kasper Hoff med og Nanna Goul med novellen "Mandag - fredag" i Erle perleUrner og afdødes aske er i den grad en trend i skønlitteraturen i dag. Fra Finland har vi Udflugt med urne og fra Holland Asken i tasken. Herhjemme brillerer Kasper Hoff med Rygtet om hendes død og Nanna Goul med novellen "Mandag - fredag" i .