Bøger / skønlitteratur / roman

Sonjas sidste vilje


Beskrivelse


Da Sonja uventet dør, efterlader hun sine tre veninder en enorm formue - en formue de kan få del i, hvis de ændrer deres liv og begynder at leve fuldt ud.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2014

af

af

Tina Schmidt

d. 3. apr. 2014

Feelgood-roman. Primært for modne kvinder 50+, andre læsere kan dog være med.

En historie om fire tætte veninder omkring de 50, de har delt alt og ingen af dem er blevet gift. Da den ene, Sonja, dør, finder de tre andre veninder ud af, at hun har dækket over en stor hemmelighed; hun var ubeskriveligt velhavende. Pengene skal gå til veninderne, men kun på visse betingelser. De skal lave deres nuværende liv om; hver får de en luksuriøs lejlighed i henholdsvis Paris, London og Mallorca. De får samtidig til opgave at drive et hotel, en restaurant og indrette en villa. Til at hjælpe sig får de hver sin skønne mand. Disse mænd er nøje udvalgt af den afdøde Sonja, der stikker mere under disse valg end blot at forsøde venindernes liv med økonomiske glæder.

På omslaget står der meget præcist at dette er Sex and the City møder Bridget Jones for de over halvtredsårige. Feelgood trivial-chic-lit for Maeve Binchy-segmentet.

Pageturner og chic lit for kvinder på 50+ om velstand, dybe venskaber og kærlighed.


litteratursiden.dk

d. 20. maj 2014

af

af

Rikke Bødker

d. 20. maj 2014

Fire kvinder har været veninder gennem mange år. Da den ene pludselig dør, får de andre et testamente fyldt med en masse nye og spændende udfordringer. Fire kvinder i halvtredserne, Sonja, Maggan, Sus...


Weekendavisen

d. 1. aug. 2014

af

af

Helle Merete Brix

d. 1. aug. 2014