Bøger / skønlitteratur / roman

Sorger : krimi


Beskrivelse


Krimi. Den lille jyske by Fjelstervang rystes, da en brand i en villa viser sig at være en mordbrand. Brandefterforskeren Klara bliver kaldt til byen og indser hurtigt, at det er en pyroman der er på spil i den lille by.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 25. jan. 2019

Den lille jyske by Fjelstervang rystes, da en brand i en villa viser sig at være en mordbrand. Brandefterforskeren Klara bliver kaldt til byen og indser hurtigt, at det er en pyroman der er på spil i den lille by. For læsere af krimier.

Brandefterforskeren Klara kaldes, sammen med sin nye makker Frederik, til den lille by Fjelstervang hvor en teenagedreng er offer i en mordbrand. Klara ser hurtigt et mønster og tror der er en pyroman på spil. Samtidig skal Klara, Frederik og det lokale politi finde ud af, hvorfor teenageren Oliver sad nøgen og bundet inde i et skab, hvor håndtaget var fjernet på ydersiden, inde i det nedbrændte hus. Midt i opklaringen kæmper Klara også med sine egne dæmoner fra fortiden. Sorger er første bog i serien "Pyromanen", om brandefterforskeren Klara. Den har hidtil kun været udgivet som lyd- og e-bog.

God og spændende krimi. Plottet udvikler sig fint, med gode twists undervejs. Ligesom brandefterforskeren Klara er en interessant hovedperson, med hemmeligheder man som læser gerne vil vide mere om.

Inger Wolf har også skrevet krimiserien om politikommissæren Daniel Trokic. Af andre krimier med pyromani som emne, findes Pyroman af Jón Hallur Stefánsson.