Bøger / skønlitteratur / krimi

Sort sne


Beskrivelse


Krimi. Den dysfunktionelle familie, Konradsen, er samlet til jul i Villa Hindenburg. Familiens medlemmer kan ikke fordrage hinanden og pga. et voldsomt uvejr, er de sneet inde. Familien er nu tvunget til at udholde hinanden, men ikke alle overlever natten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 11. dec. 2018

Stemningsfuld krimi om en families dystre hemmeligheder og indbyrdes konflikter. 24 timer sammen juleaften bliver skæbnesvanger for familien. For læsere af ublodige og dialogprægede krimier.

Den velhavende og dysfunktionelle familie, Konradsen, samles til jul i Villa Hindenburg, et gammelt og ubetalelig dyrt hus, som tidligere var besat af nazister under krigen. Familiens medlemmer har kun afsky til overs for hinanden og giver højlydt udtryk for deres utilfredshed. Hver især forbereder de sig på årets kappestrid og imens hærger en voldsom snestorm udenfor. Familien sner inde og deres sidste 24 timer sammen er begyndt. Men både familien og huset gemmer på dystre hemmeligheder som snart afsløres og ikke alle overlever de fatale timer.

Velskrevet og forholdsvis rolig krimi, hvor dialog er prioriteret fremfor action. Underholdningen er i top.

Ønsker man at læse en anden krimi, som foregår ved juletid og med udgangspunkt i familiehemmeligheder, så kan krimien Mord og mandelduftMord i familienSkæbnesvangert testamente af Camilla Läckberg anbefales. Andre forslag er Mord i familien af Georgette Heyer og Skæbnesvangert testamente af Sophie HannahØnsker man at læse en anden krimi, som foregår ved juletid og med udgangspunkt i familiehemmeligheder, så kan krimien Mord og mandelduft af Camilla Läckberg anbefales. Andre forslag er af Georgette Heyer og Skæbnesvangert testamente af Sophie HannahØnsker man at læse en anden krimi, som foregår ved juletid og med udgangspunkt i familiehemmeligheder, så kan krimien Mord og mandelduft af Camilla Läckberg anbefales. Andre forslag er Mord i familien af Georgette Heyer og af Sophie Hannah.