Bøger / faglitteratur

Sorte enker og andre giftige hunkønsvæsener


Beskrivelse


Fortællinger om mordersker gennem tiderne, delt op i forskellige hovedkategorier blandet andet giftmord, "crime of passion" og gangsterpiger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2012

af

af

Lars Ovesen

d. 26. okt. 2012

Bogen egner sig for låneren der gerne vil underholdes med fortællinger om kvindelige mordere gennem tiderne.

Da jeg først så titlen på denne bog, blev jeg en smule mystificeret, men glædelig overrasket da jeg modtog bogen. Sorte enker og andre giftige hunkønsvæsner beskæftiger sig med mordersker gennem tiderne, disse er så delt op i flere hovedkategorier. Vi har kategorier som: giftmord, "crime of passion" og min personlige favorit: gangsterpiger. Selve teksten er skrevet i et uhøjtideligt og flydende sprog, der altid drager læseren til lige at læse et kapitel til. Selve bogen er udgivet i softback kvalitet med enkelte sort/hvide fotos af de beskrevne kvindelige skurke.

Umiddelbart har jeg ikke fundet noget at sammenligne denne bog med. Da det er en samlet behandling af kvindelige mordere. De behandles dog enkeltvis i andre titler, se fx Verdens værste mordere, fra 1990.

Som læser af denne bog er man ufatteligt godt underholdt og, på trods af emnet, sidder man med et lille sindrigt smil om munden. Jeg kan derfor kun give bogen mine varmeste anbefalinger og spår den nogle flotte udlånstal.