Bøger / faglitteratur / erindringer


Beskrivelse


Fodboldspilleren David Nielsen (f. 1976) beretter om sit fodboldliv med spilleskandale, slagsmål og udskejelser i nattelivet og en lang række andre ting fra den professionelle fodboldverden back stage.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2008

af

af

Henrik H Pedersen

d. 11. nov. 2008

Henvendt til fodboldfans og til læsere af biografier som fx Stig Tøftings No regrets, 2005.

Bogen er skrevet i samarbejde med Jonas Ankersen, direktør for virksomheden Winners Lab og Forlaget Turbulenz. Som indenfor de seneste års sportsbiografier viser forsiden et close-up fotografi af hovedpersonen og i dette tilfælde en bagside med en nøgen David Nielsens bagdel med fodbold og champagne. David Nielsen er professionel fodboldspiller i bl.a. FCK og Aab og andre superligaklubber. David Nielsens karriere berettiger måske ikke til en selvbiografi i traditionel forstand a la Laudrup, men er en biografi, som forsøger at komme bag om kulissen på den professionelle fodboldverden. Vi er nede i de "hellige" omklædningsrum og ritualerne før kampene. Med David Nielsens biografi kommer vi bag om "macho" kulturen, på en måde som ikke er set før. Bogen er let læst og rigeligt illustreret med fotos af hovedpersonen og andre personligheder indenfor fodboldens verden.

Kan sammenlignes med Stig Tøftings No regrets.

Måske sensationspræget og lidt for overdrevet i sin "macho" jargon, men jeg synes, at bogen giver et fint og underholdende indblik i en professionel fodboldspillers liv.


Berlingske tidende

d. 7. nov. 2008

af

af

Thomas Søie Hansen

d. 7. nov. 2008