Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Soulfinders - Crystal


Beskrivelse


Crystal er savant og burde have veludviklede paranormale evner. Men hun har næsten ingen, og hun er heller ikke bjergtaget af de charmerende Benedict-brødre, som de fleste andre er. Men nu truer en fare Benedict-familien, og Crystal finder frem til sin sande paranormale evne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2013

af

af

Vera Hollerup

d. 19. aug. 2013

Denne bog henvender sig til især piger fra 12 år, der kan lide at læse om unge, der er anderledes og har paranormale evner. Romantik indgår også som et væsentligt element i denne type bøger. Bogen er tredje bind i en serie og er allerede kendt blandt genrens fans og behøver ingen speciel formidling. Den elegante forside med et flettet hjerte af tornede grene antyder fint noget om kærlighedens vilkår.

Som det syvende barn i en savantfamilie burde 19-årige Crystal have udviklede paranormale evner. Men det har hun endnu ikke. Først da hun møder Xav, én af de charmerende Benedict-brødre, begynder der at ske noget. I begyndelsen foragter hun ham nærmest. Men da ondskaben - i form af en gammel venetiansk contessa - truer med at ødelægge Benedict-familien og bryde de ellers stærke bånd mellem soulfinderne, træder Crystal for alvor i karakter og finder frem til sin sande paranormale evne og udnytter den i kampen mod contessaen. Det er en velskrevet bog. Sproget er flot og flydende, replikkerne virker autentiske, og personkarakteristikkerne er gode, og især hovedpersonen, Crystal, der selv fortæller historien, brænder godt igennem. Det gode plot samt byen Venedig som ramme om fortællingen er medvirkende til den gode læseoplevelse.

Denne series læsere bør også stifte bekendtskab med Tusmørke-serien af Stephenie Meyer. Den handler også om familierelationer mellem paranormale væsener.

En rigtig god slutning på en fin, velskrevet trilogi med et godt plot og nogle spændende personer.


litteratursiden.dk

d. 13. sep. 2013

af

af

Arne Larsen

d. 13. sep. 2013

Tredje og sidste del af historien om de syv Benedict-brødre og mødet med deres Soulfinder. Overbevisende og anderledes paranormal kærlighedshistorie. Læsere af de to første bind i serien vil vide, at ...