Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sov nu, Mø!


Beskrivelse


Gå ind og sov, siger mor til Mø. Mø bliver sur, men far går med hende. Læs for mig far, siger Mø. Ja det vil jeg, siger far og finder en fin bog. Men hvem tror du falder i søvn? Hvad mon Mø så finder på?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2015

af

af

Inge Lykke

d. 3. juli 2015

"Læs for mig far", siger Mø. Far lægger sig ved siden af Mø i hendes seng, men inden længe er det far, der sover og ikke Mø. Mø får en god ide. Hun vil gøre far pæn, mens han sover. Til børn på 6-7 år.

Mø er sur over, at hun skal i seng. Men da far er faldet i søvn, finder hun neglelak, kam og makeup frem. Bogen består af syv dobbeltsider, hvor illustrationerne går hen over midten. Illustrationerne er farvede tegninger. Teksten er sat med meget store typer, og der er mellem seks og tre korte linjer pr. dobbeltopslag.

Illustrationerne er søde, naive tegninger, som understreger den humoristiske tone i bogen. En læs lydret bog, som har en sød og sjov handling.

I samme serie "Lydret 1" findes bøgerne om Ib fx Ib får lus fra 2014. Denne nye bog kan sammenlignes med bøgerne i serien "Læs Lydret 1" fra Special-Pædagogisk Forlag.