Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sovse og saucer : fond, marinade, chutney, vinaigrette og bisque : fra teknik til opskrift


Beskrivelse


31 opskrifter på saucer, fond, marinader, chutney, vinaigretter og bisque. Hver dobbeltside i bogen består af en grundopskrift på en sauce, en chutney eller lignende efterfulgt af en madopskrift, der benytter førnævnte sauce.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 7. aug. 2017

Bearnaise, aioli, pesto eller pebersauce? Mulighederne er mange og med denne bog får du en række grundopskrifter der gør dig til en mester i køkkenet. For amatørgastronomer i alle aldre.

"Sovse og saucer" tager læseren med på en rejse ud i saucierens land. Her er ikke brugt plads på forord, efterskrift eller lignende og bogen indledes direkte med opskrifter på diverse fonder, der senere fungerer som base-saucer. Hver dobbeltside i bogen består af en grundopskrift på en sauce, en chutney eller lignende efterfulgt af en madopskrift, der benytter førnævnte sauce. Der er også opskrifter på kolde saucer, marinader samt chutneyer.

Jeg er selv lidt af et madøre og jeg er bestemt ikke blevet skuffet over indholdet i denne bog. Opskrifterne er præcise og layoutet er meget pædagogisk blandt andet takke være de "forklarende" billeder. En kogebog der egner sig såvel for begynderen men også for den mere rutinerede amatørgastronom.

For yderligere litteratur og/eller inspiration se: Saucer, dips og dressingerSovs skal der til! eller Sovs skal der til!For yderligere litteratur og/eller inspiration se: Saucer, dips og dressinger eller .