Bøger / faglitteratur til børn

Spætte


Beskrivelse


Letlæst fagbog om spætter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. aug. 2020

To letlæste fagbøger for 7-9-årige om henholdsvis spætter og krokodiller.

Begge bøger er en del af serien "Fakta 2", som er en nydesignet videreførelse af serien "Min første bog". "Krokodille" har et let-tal på 16 og fortæller om nogle af de forskellige slags krokodiller. Om hvor de lever, hvad de lever af samt om deres yngelpleje. "Spætte" har et let-tal på 15 og fortæller om den noget anderledes fugl - spætten, der ikke kan synge, men til gengæld kan hakke i træerne og har en tunge på op til 10 cm. Til bøgerne kan der frit hentes elevopgaver til faglige læsekurser.

Det er to interessante bøger med mange spændende fakta samt flotte billeder. Bøger som vil være populære blandt dyreglade børn.

Vil man vide mere om krokodiller, kan man læser videre i titlen KrokodillerGribbeKloge fugle. Der findes ikke rigtigt tilsvarende lette bøger om spætter, så man må i stedet vælge bøger om andre fugle som eksempelvis Gribbe og Kloge fugleVil man vide mere om krokodiller, kan man læser videre i titlen Krokodiller. Der findes ikke rigtigt tilsvarende lette bøger om spætter, så man må i stedet vælge bøger om andre fugle som eksempelvis og Kloge fugleVil man vide mere om krokodiller, kan man læser videre i titlen Krokodiller. Der findes ikke rigtigt tilsvarende lette bøger om spætter, så man må i stedet vælge bøger om andre fugle som eksempelvis Gribbe og .