Bøger / faglitteratur

Spar dig rig - og lækker


Beskrivelse


Forfatteren viser hvordan hun klarer sig gennem den økonomiske krise og får styr på både sit liv og sin bankkonto.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 5. nov. 2009

Henvender sig til alle der ønsker at spare og stadig leve godt, dog især kvinder.

India Knight har tidligere skrevet chick lit-romanen Mit liv på et fad. I Spar dig rig - og lækker spares der ikke på humoren, selvom emnet denne gang er fornuftigt. Der er blandt andet kapitler om at spare i husholdningen, på tøjbudgettet, hvordan du har det sjovt uden at betale dyrt, samt hvordan du holder ferie uden at det koster en jetjager. Desuden er der et afsnit om aspekterne i privatøkonomi, som enhver kvinde bør kende. India Knight fortæller om, hvor der kan spares, og hvor man ikke bør spare. Dette gør, at det ikke bliver for frelst, og læseren kan vælge, hvor langt denne ønsker at følge India Knights gode eksempel. Der er mange nyttige links.

Mette-Marie Davidsen har skrevet forordet til denne bog. Hun har selv skrevet gode bøger om privatøkonomi og kvinder, senest Pengekuren : 5 effektive trin for kvinder fra 2008. De to bøger supplerer hinanden godt, idet den ene går i dybden med privatøkonomi, og den anden kommer mere vidt omkring begrebet at spare - og stadig leve godt.

En rigtig god bog, om et snusfornuftigt emne, serveret med et twist af humor og selvironi. Mange kvinder vil finde den anvendelig og fornøjelig.