Bøger / faglitteratur / opskrifter

Spar mig! : 60 opskrifter på budget til hele familien


Beskrivelse


Få masser af inspiration til billige, familievenlige hverdagsretter. For alle, der gerne vil lave sund og billig mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2023

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 31. mar. 2023

Få masser af inspiration til billige, familievenlige hverdagsretter. For alle, der gerne vil lave sund og billig mad.

Idéen til denne bog opstod, da forfatteren satte sig for at finde ud af, hvilke retter der kunne laves til en familie med to voksne og fire børn for kun 100 kr. Alting stiger, og det samme gør behovet for budgetvenlig mad. I bogen er der opskrifter på aftensmad til ca. 100 kr. Retterne er enkle, lette at lave og henvender sig til familier med børn. Der er mange grønne retter, da de er billigere end retter med kød, men bogen indeholder også kødretter. Opskrifterne er inddelt i kategorierne kartofler, pasta, ris, suppe, og øvrige, som fx daal, fiskedeller, svampetoast og meget andet.

Enkel og lettilgængelig kogebog uden så mange dikkedarer. Der er opskrifter for hele familien, og de er lette at købe ind til og lave. Udover at være billige er de også velegnede, hvis børnene skal med i køkkenet.

Inflation og stigende priser får mange til at efterspørge billige madretter. Der er kommet flere bøger med fokus på at lave budgetvenlig mad, bl.a. Anette Harbech Olesens Spar & spis, der indeholder opskrifter på sundt, lækkert og budgetvenligt mad og indeholder gode tips til både at spare og planlægge indkøb.