Bøger / faglitteratur

Sparegrisanarkisten : min vej til overskud


Beskrivelse


Henvender sig til kvinder, der ønsker at tage ansvar for deres økonomi. Den kan også med fordel læses af alle andre, der gerne vil lære grundlæggende økonomistyring og planlægning.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 8. apr. 2022

Henvender sig til kvinder, der ønsker at tage ansvar for deres økonomi. Den kan også med fordel læses af alle andre, der gerne vil lære grundlæggende økonomistyring og planlægning.

Mange kvinder er opdraget til, at penge ikke er noget, man taler om, fordi det er pinligt eller upassende. Bogen opfordrer til at kvinder kommer på banen og beskæftiger sig med privatøkonomiske emner som løn, lån, pension, forsikring, børneopsparing og aktier. Til det formål øser Sofie Østergaard af sin erfaring med at tage ansvar for egen økonomi. Indeholder mange gode råd til, hvordan du lærer at styre din privatøkonomi, får styr på realkredit, pension, SKAT og det daglige budget. De privatøkonomiske råd sammenflettes med hendes personlige historie og livsforløb i det omfang, det relaterer sig til økonomi. Sofie Østergaard er kendt som TV-vært og er desuden vært på Radio4's: "Overskud med Sofie Østergaard", der handler om netop økonomi.

Velskrevet, fornuftig bog i et sprog, som alle kan forstå og de fleste vil kunne lære noget af.

Der er udkommet en del bøger om privatøkonomi specielt henvendt til kvinder fx: Et år uden overforbrugPengekurenHusmoderøkonomi : en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige, Pengekuren : 5 effektive trin for kvinder : sådan får du penge nok resten af livet! og Husmoderøkonomi : økonomi, synlighed og valgDer er udkommet en del bøger om privatøkonomi specielt henvendt til kvinder fx: Et år uden overforbrug : en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige, : 5 effektive trin for kvinder : sådan får du penge nok resten af livet! og Husmoderøkonomi : økonomi, synlighed og valgDer er udkommet en del bøger om privatøkonomi specielt henvendt til kvinder fx: Et år uden overforbrug : en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige, Pengekuren : 5 effektive trin for kvinder : sådan får du penge nok resten af livet! og : økonomi, synlighed og valg.


Weekendavisen

d. 24. mar. 2023

af

af

Christoffer Zieler

d. 24. mar. 2023