Bøger / skønlitteratur / roman

Spejlet i dig


Beskrivelse


Erotisk roman. Eva og Gideon begærer hinanden voldsomt, og knokler hårdt for at få deres forhold til at fungere. Men deres fortid dukker op og blander sig, temperamentet går højt og løgnene trives.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 12. dec. 2012

Her er efterfølgeren til Blottet for dig, der kom i efteråret. Serien hedder En Crossfire-roman, refererende til romanens mandlige hovedperson, Gideon Crossfire. Den vil formentlig formidle sig selv, de erotiske romaner slider ikke på hylderne, og denne serie er populær.

Sylvia Day er en kendt forfatter inden for den erotiske genre. Hendes romaner er stærkt erotiske, og vi er stadig i New Yorks absolutte jetset. Her er ingen mangel på arbejde eller penge, take-out eller manicures. Også problemer er der nok af, både følelsesmæssige og praktiske. Personernes fortid dukker hele tiden op, og gør deres forhold mere eller mindre umuligt. Romanen har mange og farverige sex-scener, og ender overraskende, en lille smule krimi-agtigt.

1. og 2. del af serien er bygget ens op, og rummer det samme erotiske tema. Desuden handler de begge om overgivelse, kontrol, følelsesmæssige problemer og ar efter en ulykkelig barndom. Dermed ligner de mange andre erotiske romaner, fx Fifty shades, der lige nu er det store hit på den erotiske bog-scene.

En stærkt underholdende roman, som man suser lige igennem. Den er letlæst, og selvom tragedier og intriger er rigelige, er indholdet lidt tyndt. Men underholdt, det er man. Og læserne skal nok være der.