Bøger / faglitteratur til børn

Spider-Man


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 30. okt. 2017

Letlæst fagbog for begynderlæsere mellem 6 og 8 år om superhelten Spider-Man.

Bogen har let-tal 15 og er en del af serien "Fagklub. Grøn", som henvender sig til læsere fra 6 år. Via 7 opslag fortælles om Spider-Man med fokus på hans virkelige identitet, hans superkræfter, Mary Jane, Onkel Ben samt skurkene Doctor Octopus og Green Goblin. De enkelte opslag består af et helsides billede og en kort tekst dertil, hvor sammensatte ord er delt med en bindestreg.

Det er en spændende, letlæst bog med mange interessante fakta og flotte billeder af Spider-Man. Bogen opfylder de danskfaglige krav til en fagbog og kan anvendes til faglige læsekurser, hvortil der findes opgaver på nettet. En god vej ind i faglitteraturen.

Vil man læse andre lette fagbøger om superhelte, findes der i samme serie titlen BatmanNinja Niller - samlebog del 1 & 2Lukas er superhelt. Har man mod på mere, kan man læse skønlitterære bøger som Ninja Niller - samlebog del 1 & 2 og Lukas er superheltVil man læse andre lette fagbøger om superhelte, findes der i samme serie titlen Batman. Har man mod på mere, kan man læse skønlitterære bøger som og Lukas er superheltVil man læse andre lette fagbøger om superhelte, findes der i samme serie titlen Batman. Har man mod på mere, kan man læse skønlitterære bøger som Ninja Niller - samlebog del 1 & 2 og .