Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - blodbånd


Beskrivelse


Fantasy. Conor, Abeke og Rollan tager til Zhong for at finde elefanten Dineshs talisman, men rejsen bliver hård, for gruppen er splittet og deres mål ligger bag fjendens linier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 6. jan. 2015

Vore helte forsøger at finde den 3. talisman, men gruppen er hæmmet af, at Meilin i vrede er taget tilbage til sit hjemland, for at hjælpe sin far i krigen. For fantasy-læsere fra 12 år og opefter, der har fulgt "Spirit animals"-serien indtil nu.

I dette bind tager vore helte til Zhong for at få fat på Elefanten Dineshs talisman. Men det bliver en vanskelig rejse bag fjendens linier, og det hjælper ingen, at gruppen nu, på mere end én måde, er splittet. Meiling er på egen hånd taget tilbage til sin far, og Rollan vil ikke tilgive Conor for at have givet den forrige talisman til fjenden. Dette bind i serien er skrevet af parret Garth Nix og Sean Williams som kendes fra Kaostvillinger. 1. bog.

Det er endnu et kvalitetsmæssigt fint bind i serien, man kan ikke umiddelbart mærke at det er forskellige forfattere der skriver hvert bind, men det skyldes nok at der er den samme oversætter på alle bindene. Historien er god og spændende og kan anbefales hvis man har fulgt serien indtil nu.

Serien vil passe godt til de der kunne lide Dalia dragehvisker og serien om "Skammerens datter".