Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - jaget


Beskrivelse


Fantasy. De unge helte er stadig ved at lære deres totemdyr og deres kræfter at kende, men kommer snart til at stå over for en uventet og meget farlig fjende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2014

af

af

Martin W Hansen

d. 12. sep. 2014

Bogen henvender sig til fantasy-læseren fra ca. 12 år og opefter, der har læst seriens 1. bind. Bogen skal især formidles på dens dyre-tema, som også den flotte forside vil hjælpe med.

Dette er andet bind i serien, som indtil videre har en ny forfatter på hvert bind. Denne gang er turen kommet til Maggie Stiefvater, som vi på dansk bedst kender for hendes Shiver-serie. Hun rammer tonen fra det 1. bind ret godt, og man får endnu et fint kapitel i serien om de unge helte og deres totemdyrs ulige kamp mod Erobrerne. Denne gang har fjenden fået styr på deres egen "påkaldelses-væske", Galden, som giver indtageren en anderledes komplet kontrol over sit totemdyr. Forsiden er lige så flot som det 1. bind i serien og vil tiltale samme målgruppe. Sprogligt er bogen let at læse med et direkte sprog og korte kapitler, der vil hjælpe på især de yngre læseres læsehastighed.

Serien her vil tiltale samme målgruppe som Percy Jackson og Skyggens lærling.

Endnu et fint bind i serien som, trods de forskellige forfattere, ligger meget tæt på det 1. bind. En anbefalelsesværdig serie.