Bøger / faglitteratur / øvelser

Spirituel : din sjæl kan lede dig til succes


Beskrivelse


Rikke Hertz giver sin personlige historie, om hvordan hun tog springet og blev spirituel erhvervsrådgiver og nu bruges af de helt store virksomheder. Derudover gives der råd og vejledning til, hvordan læseren selv kan bruge det spirituelle, fx via 10 spirituelle værktøjer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 27. aug. 2018

Bog om spirituelt lederskab d.v.s. at definere sine egne værdier og følge sin intuition i både kærlighed og karriere, så man får ægte succes. For voksne med spirituel interesse.

Forfatteren Rikke Hertz har igennem mange år været en succesfuld forretningkvinde, og hun er også et spirituelt medie. Bogen har to vinkler. Den fortæller dels Rikkes personlige historie, om hvordan hun tog springet og blev spirituel erhvervsrådgiver og nu bruges af de helt store virksomheder. Den anden del består af råd og vejledning til, hvordan læseren selv kan bruge det spirituelle, fx via 10 spirituelle værktøjer. Bogen indeholder mange billeder og farvede sider samt fx guidede meditationer.

Smuk og æstetisk bog, hvor der er kælet for detaljerne. Forfatterens pointe om at omgive sig med smukke ting, skinner igennem. Selv for den ikke-kyndige i det spirituelle er der mange interessante emner. Forfatteren brænder personligt igennem og giver læseren lyst og nysgerrighed på at prøve en spirituel session. Der er mange billeder af forfatteren selv, og på den måde minder den om en biografi, hvilket den også delvist er. Den sætter sig mellem to stole: både en brugsbog og en biografi. Når man har vænnet sig til dette dobbeltsigte, fungerer det fint.

Disse to bøger omhandler flere af de samme emner: Lad dit indre lys skinneLivet er en gave og Livet er en gaveDisse to bøger omhandler flere af de samme emner: Lad dit indre lys skinne og .